Tarieven

Stage 1 Chiptuning - €250,00

Hierbij krijgt de auto meer vermogen, meer trekkracht, een betere gaspedaal respons en heeft u kans op brandstofbesparing. Dit heeft geen invloed op de APK. Bij een stage 1 chiptuning heeft u 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar software garantie. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Performance’.

Stage 2 Chiptuning - Vanaf €400,00

Alleen mogelijk voor benzine turbo motoren. Een stage 2 chiptuning is enkel mogelijk als de auto een aangepaste downpipe heeft. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een sport/race/high flow katalysator en een grotere diameter dan de standaard downpipe. De auto dient echter wel met aangepaste downpipe aangeboden te worden. Chiptuning on spot monteert geen uitlaten.

DSG/S-Tronic chiptuning stage 1 - €225,00

Hierbij adviseer ik de automaatbak van de VAG groep ook te tunen. De software wordt zodanig aangepast dat de versnellingspak het nieuwe koppel beter aan kan en sneller schakelt. Dit is slechts een advies en geen vereiste om gebruik te maken van een DSG/S-Tronic tuning stage 2. Prijs in combinatie met afname chiptuning €200,00.

DSG/S-Tronic chiptuning stage 2 - €250,00

Wanneer de auto voorzien wordt van een stage 2 chiptuning dient ook de versnellingsbak een fijnere en hogere afstelling te krijgen vanwege het extra vermogen en koppel. Bij een stage 2 chiptuning zijn tevens meer mogelijkheden beschikbaar, neem hiervoor contact op. Prijs in combinatie met afname chiptuning €225.

EGR uitschakelen - €160,00

Hierbij wordt de EGR softwarematig uitgeschakeld. Prijs in combinatie met afname chiptuning €30,00.

V-max off - €150,00

De snelheidsbegrenzing wordt softwarematig uitgeschakeld waardoor de auto een hogere topsnelheid zal bereiken. Gratis in combinatie met afname chiptuning.

Decat/lambda uitschakelen - €150,00

De katalysator en/of lambda wordt hierbij softwarematig uitgeschakeld. Prijs in combinatie met afname chiptuning €30,00.

Wervelkleppen uitschakelen - €150,00

De werking van de wervelkleppen wordt softwarematig uitgeschakeld. Prijs in combinatie met afname chiptuning €30,00.

Hot/cold start aanpassing - €150,00

Bij problemen met het starten van de auto bij een koude of juist warme motor is het mogelijk dit softwarematig op te lossen. Prijs in combinatie met afname chiptuning €30,00.

Start/stop functie uitschakelen - €150,00

Hierbij wordt de start/stop functie uitgeschakeld. De auto zal bijvoorbeeld niet meer afslaan bij o.a. het stilstaan voor het stoplicht. Prijs in combinatie met afname chiptuning €30,00.

Launch control - €350,00

Hierbij wordt Launch control geprogrammeerd in de auto. Prijs in combinatie met afname chiptuning €300,00.

Foutcodes verwijderen - Op aanvraag

Foutcodes kunnen softwarematig verwijderd worden. Neem in dit geval contact op via info@chiptuningonspot.nl.

Terugzetten standaard software - €100,00

Onze database telt ruim 60.000 bestanden. Hierdoor is het in bijna alle gevallen mogelijk de originele fabriekssoftware terug te zetten in der auto. Heeft u uw auto al bij Chiptuning on spot laten chiptunen? Dan is dit te allen tijde gratis.

Onderzoek of de auto eerder is getuned - €50,00

Hierbij is het in de meeste gevallen mogelijk om via de software te achterhalen of de auto al eerder getuned is. Is de auto niet getuned en kiest u ervoor dit door Chiptuning on spot uit te laten voeren dan vervallen deze kosten.