Garantie

Service en kwaliteit staat bij Chiptuning on spot hoog in het vaandel. Zo stelt Chiptuning on spot alles in het werk om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Twijfelt u nog of het chiptunen voor u het gewenste verschil gaat maken? U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Bent u achteraf niet tevreden met het resultaat, dan kunt u binnen 14 dagen contact opnemen en wordt de originele software in de auto teruggezet. U krijgt dan het betaalde bedrag weer terug.De aangeboden software is aangepast naar de veiligheidsmarges vanuit de autofabrikant en is op duizenden motoren getest.
Is uw auto bij de dealer geweest en heeft deze de software ongedaan gemaakt? Dat is geen probleem. Chiptuning on spot geeft 5 jaar garantie op de software. De software wordt dus kosteloos opnieuw geprogrammeerd met behoudt van de laatste dealerupdate.
De garantie geldt enkel voor chiptuning. Diensten welke te maken hebben met EGR, DPF en opties zoals o.a. Pop & Bang, launch control vallen hier nadrukkelijk niet onder. Deze onderdelen zijn slijtagegevoelig of aanpassingen welke de levensduur van onderdelen (zoals de turbo) kunnen verkorten.
Uiteindelijk bent u zelf natuurlijk eindverantwoordelijke voor het gebruik van de auto en dient u zorg te dragen voor goed en tijdig onderhoud van de auto. Gebruik dus de voorgeschreven motorolie en zorg dat onderhoud tijdig en vakkundig wordt uitgevoerd. 

De datum vermeld op de factuur dient tevens als ingangsdatum voor de bovenstaande genoemde garantierechten.
Heeft u nog vragen over de garantievoorwaarden? Neem dan gerust contact op.